Over Bogaard Uitvaarten

Flexibel en ondersteunend

06 – 42 66 17 83 / dag en nacht bereikbaar

06 – 42 66 17 83 / dag en nacht bereikbaar

Bogaard Uitvaarten is er voor u om u te ondersteunen in en rondom het afscheid van uw dierbare. Mijn doel is om samen met u de dag van de uitvaart vorm te geven zodat u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Ieder afscheid is uniek. Samen met u wil ik graag de uitvaart vorm geven op een gepaste wijze met veel aandacht en liefde. Ik ben flexibel, neem voor u rustig de tijd en ik luister aandachtig naar uw wensen.

Tegenwoordig is er veel mogelijk en ik denk graag met u mee. Waar u vroeger gebonden was aan een begraafplaats of crematorium is het tegenwoordig mogelijk op vrijwel iedere locatie het afscheid te organiseren. Door mijn kennis en ervaring ben ik goed bekend met de mogelijkheden in en rondom de omgeving Maarssen, Utrecht, Houten, Vianen, Bilthoven, Zeist en Amersfoort. Ook in en rondom Amstelveen en Amsterdam ken ik goed de mogelijkheden. Daarnaast wil ik u graag buiten deze gebieden ondersteunen. Ik ben niet beperkt tot een bepaald gebied.

Ik werk onafhankelijk en ik ben niet gebonden aan vaste leveranciers. Alles kan ik zo invullen dat dit past bij de wijze en manier waarop uw geliefde zijn leven vorm gaf.

Als uitvaartbegeleider ben ik uw gids en weet ik precies wat direct beslist moet worden en wat nog even kan wachten. Denk ook rustig na over wat u wilt als nabestaande en hoe uw geliefde het had gewild. Wees ook niet bang om vragen te stellen. Ik ben er voor u om dit ook uit te zoeken. Op mijn inspiratiepagina kunt u ideeën op doen om aan uw wensen verder vorm te geven.

Daarnaast maak ik voor u direct een transparante en overzichtelijke kostenbegroting met alle diensten en producten zodat u een globaal beeld heeft van de kosten. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Ik ontvang geen provisie op de geleverde diensten en producten.

Ook wanneer uw dierbare verzekerd was kan ik voor u uitzoeken wat er gedekt wordt met de uitvaartverzekering. Ik kan voor u uitzoeken wat er wel en niet wordt gedekt. Op die manier hoeft u zich daar niet mee bezig te houden en kunt u zich volledig focussen op het afscheid. U heeft al genoeg aan uw hoofd in deze hectische periode. Vervolgens kan ik de verzekering voor u incasseren.

uitvaartverzorging-dag van de uitvaart
uitvaart-wensen vastleggen

Uw uitvaart­verzorger

Mijn naam is Lodewijk Bogaard. Ik ben vader van 2 kinderen. Ik woon samen met mijn vriendin in het mooie Maarssendorp.

Ik ben er voor u om te ondersteunen en te begeleiden in deze moeilijke periode.